Trubači Beograda
27. окт 2019. Krštenje

Trubači za krštenje

Krštenje je svečani čin, radost za celu porodicu, obred koji se posebno obeležava i posebno proslavlja. Nakon krštenja se po starom običaju pravi slavlje povodom krštenja deteta. Krštenje je slavlje na koji se pozivaju rođaci, najbolji prijatelji i svi koji su najmiliji i najdraži srećnoj porodici.

Krštenje je takođe slavlje na koje se najčešće pozivaju trubači jer je rođenje i krštenje deteta neizmerna sreća i radost za celu porodicu.

Trubaci Beograd sviraju na svadbiTrubači za krštenje sviraju najbolje i najlepše pesme, napisane i komponovane specijalno za krštenje deteta. Najčešće pesme za krštenje koje se naručuju su: Krštenje je danas tvoje, Srećno ti krštenje, Ti si ćerko tatin sin, Rodi mi draga sina, Rodio se sin mali gospodin, Plavokosa devojčica, Srećan ti rođendan sunce moje malo, Na Uskrs sam se rodila, Pepeljuga, Imam ćerku lepoticu, Rodila sam sina a uz najbolji trubački orkestar – trubači Beograd koji svira u Beogradu i u svim drugim gradovima Srbije bićete sigurni da će svi gosti biti srećni i veseli uz najbolju muziku trubača.

Vrhunski orkestar Trubači Beograd je najbolji izbor za slavlje povodom krštenja deteta.

Pozovite nas putem telefona, Vibera ili WhatsAppa i mi ćemo vam odmah odgovoriti.

Dolazimo u svaki grad, svako mesto u Srbiji po vašoj želji i vašem pozivu. Naš orkestar trubača je više puta nagrađivan i poznat po nastupima na TV emisijama kao što je Žikina šarenica i koncertima poznatih estradnih umetnika. Orkestar za proslave Trubači Beograd je najbolji izbor za slavlje povodom krštenja deteta. Pozovite nas i zajedno sa vašim najmilijima veselite se na proslavi krštenja.