Trubački orkestar
22. окт 2021. Beograd trubači

Trubači za proslavu u Beogradu – Prva truba Guče

Bilo da pravite slavlje povodom rođenja deteta, svadbe, punoletstva, veridbe ili nekog drugog veselja orkestar trubači Beograd svira najbolje pesme po vašem izboru. Naš orkestar se proslavio osvojivši nagradu prva truba Guče.

Pozovite nas da čarobnim zvucima trube ulepšamo vaše slavlje

Bilo kad da pravite veselje u Beogradu ili okolini znajte da su trubači spremni da sa svojim najvećim repertoarem ulepšaju vaše slavlje. Vaši gosti će uživati uz najbolju muziku i trubačke hitove.

Vrhunskim izvođenjem pesama smo za 20 godina postojanja ulepšali slavlje stotinama hiljada gostiju na veseljima. Stoga slobodno možemo potvrditi ono što svi već pričaju o nama da smo najbolji orkestar za sve vrste proslava. Svi nas hvale i preporučuju svojim prijateljima.

U svako doba dana možete da nam se javite da bi smo na vašem veselju preneli atmosferu kakva vlada u Guči.

Trubači za tortu u Beogradu i svim okolnim mestima

Gde god da pravite veselje – bilo u restoranu, kafiću, klubu ili pored svog doma, naš orkestar će najaviti iznošenje torte pred goste svečanom trubačkom muzikom po vašem izboru.
Uz prigušna svetla, torta se unosi u salu pred goste a tortu prate trubači sa najboljom muzikom i momentalno podižu atmosferu na veselju do usijanja.

Pozovite nas jer smo mi najbolji orkestar kakav se može samo poželeti. Sviramo najbolje pesme i učinićemo sve da se vi vaši gosti provedete kako dolikuje.

Orkestar trubači Beograd može da nastupi u narodnoj nošnji, svečanim odelima ili u ležernoj varijanti što zavisi od vaših želja i od vrste vaše proslave.

Mi smo uvek spremni da u potpunosti izađemo u susret svakoj vašoj želji a sve što treba je da nam se javite, pozovete nas putem telefona, Viber-a ili Whatsapp-a za veselje u Beogradu.