14. апр 2020. Svadbe, Veselja

Trubači za svadbe Valjevo

Kažu da reklama čini svoje, a svi znamo koja je najbolja reklama. Upravo ona koja se prenosi preko ljudi, a još bolja je ona koju pesma hvali. To smo mi, naše pesme, kada nastupamo, govore kao hiljadu reklama, bez naših reči, dovoljan je pravi ton, a to naše trube mogu da učine, i sve smo rekli najbolje što možemo.
Tako su mnogi čuli za nas, najbolje trubače i Marka Danića.

Orkestar ovih sjajnih limenih instrumenata ponovo sijaju najvećim sjajem u Valjevu na veseljima i proslavama. U rukama profesionalaca koji su ovaj drevni instrument izneli u najboljem svetlu i sve pesme učii toliko dobre kao da ih prvi put čujete.
Nije teško zamisliti da neko ponavlja isti ton mnogo puta kako bi uspeo, ali da to neko radi godinama sa ljubavlju, to mogu samo najbolji. A svakako su upravo Marko Danić i njegov savršeni orkestar dokazali da ljubav traje večno, i istim žarom sviraju svoje i najpopularnije pesme, melodije, instrumentale, strane i domaće hitove već godinama.

Najbolji dokazi za uspehe ovih sjajnih umetnika na trubama su aplauzi na svim skupovima trubača gde se pojave. Publika se uvek skupljala u najvećem broju kada su čuli za orkestar Marka Danića. Pesme koje ovaj trubački sastav iznosi na svadbama u Valjevu su toliko dobro izvođene, da i ona pesma za koju ste sigurni da ste čuli dovoljno često, kada najbolji trubači počnu, kao da je čujete prvi put sa istom radošću.

Mi volimo slavlja i dobru pesmu, a povrh svega prodoran i specifičan zvuk trube. Sa vama smo na svim veseljima, od rođendana, venčanja, krštenja, u inostranstvu i u okruženju. U srbiji smo često nastupali u svim krajevima, a uvek i opet se vraćamo da potvrdimo kod istih slavljenika svake godine da smo zajedno sa vama najbolji.

Tačno je da nastupamo na televizijskim i radio emisijama, naše trube ste mogli čuti u poznatim tv špicama, kao pozadina u mnogim hitovima koje rado pevate, ali najveći uspeh je biti sa vama na vašim slavljima. Kada se okupi porodica, cela rodbina, prijatelji i kumovi, svi koji su vam dragi, i tada želite da se najbolje provedete. Tu smo mi, najbolji trubači Srbije i najbolja truba Srbije Marko Danić.