Orkestar trubača Marka Danića
30. јан 2022. Beograd trubači

Trubači Zemun

Kvalitetan trubački orkestar, upravo onakav kakav želite za vaše veselje, po vašem pozivu u tačno dogovoreno vreme dolazi da nastupi na slavlju koje ste priredili za užu familiju, uži krug prijatelja ili za mnogobrojne zvanice.

Najbolji orkestar sa 10 profesionalaca, na svojim nagrađivani trubama za vas i vaše goste će izvesti sve pesme sa liste pesama, sve pesme koje vi i vaši gosti poželite da čujete.

Naš orkestar je nadaleko poznat

Zvali su nas u mnogobrojne gradove Evrope, gostovali smo na popularnim televizijama.

Obeležite važan trenutak, svoj najlepši dan uz orkestar prve trube Srbije. Iznenadite svoje goste i familiju pozivanjem orkestra koga su gledali na televiziji.

Zajedno sa vama odabraćemo najbolje pesme i kola i svirati ih onim redosledom kojim će se postići najlepše raspoloženje na slavlju.

Sada imate priliku da se konačno veselite uz najbolje trubače. Orkestar koji čine trubački profesionalci će svoje znanje i iskustvo iskoristiti da vaše veselje bude događaj o kome se priča. Uz nas imaćete zagarantovan provod a gosti će vam se zahvaljivati što ste odabrali sjajan trubački orkestar.

Svi vole veselje uz trubače

Nastupali smo u brojnim restoranima, noćni klubovima, zajedno sa estradnim zvezdma.

Najbolji trubački sastav u Srbiji spreman je da po vašem pozivu nastupa proslavi o kojoj će se pričati i koja će svim zvanicama ostati u najlepšem sećanju.

Nagrađivani orkestar trubača spreman je da vašu proslavu ukrasi najlepšim hitovima domaće muzike. Po vašim željama kombinujemo pesme svirajući ih takvim redosledom da bude najbolje slavljeničko raspoloženje, uvek poštujući običaje. Samo nam recite odakle vaši gosti dolaze, koju muziku vole a mi ćemo ispuniti svako vaše očekivanje jer poznajemo melos svakog kraja Srbije.

Uz trubači Zemun provod je zagarantovan

Kada se torta iznosi pred goste, u tom svečanom trenutku, kada su svetla u sali ugašena trubači Beograd ulaze prateći tortu. Atmosfera se dovodi do usijanja a fotografije i video snimci dele se na društvenim mrežama a svi koji vas poznaju čestitaće vam na sjajnom slavlju.

Javite nam se na jedan od brojeva telefona

Pozovite nas u bilo koje doba dana, pošaljite poruku i uživajte u slavlju.