Veselje uz trubače
30. јан 2022. Beograd trubači

Trubači Zvezdara

Za trubače svi su čuli i zato nije slučajno da kad tražite trubači Zvezdara upravo naš orkestar bude prvi izbor. Slavlje koje najbolji majstori trube mogu da naprave na vašem veselju može se porediti sa najvećim proslavama koje Srbija i Beograd poznaju. Uz višestruke pobednike festivala trube u Guči svako se opusti i same noge kreću u igru. Zvuk naših truba je prodoran a opet nežan poput svile i uvek postiže isti efekat – najbolji ugođaj za vas i vaše goste.

Na Zvezdari svi vole dobre provode

Kada se slavi rođenje deteta, proslavlja veridba, venčanje i svadba orkestar dolazi po vašem pozivu da vama i vašim najmilijim ulepša slavlje. Svirajući pesme koje želite, dočekujemo kumove, rodbinu, prijatelje. Pratimo svatove kada se ide po mladu, sviramo kod opštine pre i nakon čina venčanja, kod crkve ili manastira.

Svaki član našeg orkestra majstor je na svom instrumentu. Sa iskustvom dugim 20 godina poznati smo širom Srbije. Gostujemo sa najpoznatijim estradnim umetnicima, nastupamo na televizijama sa nacionalnom frekvencijom. Naše trube nagrađuje iz godine u godinu festival u Guči, proglašavaju nas za najbolje trubače Srbije.

Veselju nema kraja
Uvek smo spremni na dogovor sa vama, raspoloženi da iz našeg bogatog repertoara odaberemo najlepše pesme za vaše slavlje, da ih poređamo po redosledu koji vi želite i sviramo na zadovoljstvo vas i vaših najdražih.

Poznati smo i po proslavama organizovanim na trgovima velikih gradova, nastupima sa glamuroznim medijskim ličnostim,a poznatim estradnim umetnicima. Nemojte propustiti odličnu priliku da proslavite onako kako zaslužujete uz najbolje trubače Zvezdara. Uz ljubav prema muzici, veštinu sviranja trube smo usavršavali godinama da bi smo za vas zablistali i najvećim hitovima oraspoložili svakog vašeg gosta. Obeležite zato vaš najlepši trenutak, vaše najlepše slavlje uz najbolje trubače Srbije.

Estrada i mediji

Trubači u ParovimaBeograđani vole odličnu zabavu, vole provode i zato je najbolji način da proslavite sa vašim najmilijima upravo uz orkestar trubača Srbije koji se proslavio nastupom u rijalitiju Parovi, nastupam u Žikinoj šarenici, gostovanju sa najpoznatijim i najpopularnijim estradnim umetnicima.

Javite nam se i zakažite dolazak orkestra trubača za veselja.