Trubači Beograd sa voditeljem sa Pinka
18. јун 2021. Beograd trubači

Trubački orkestar za proslave Obrenovac

Trubači Marka Danića nastupaju u Beogradu i okolini, u svakoj beogradskoj opštini na svim vrstama proslava, veselja, venčanja, veridbi, rođendana, krštenja i svim drugim vrstama slavlja.

Orkestar vrhunskih trubača je vama na raspolaganju da ulepša svaki trenutak vaše proslave.

Trubači za veselja po vašem pozivu dolaze u Obrenovac da na vašim svečanostima vrhunskom svirkom i posebnim žarom prenesemo sve lepote muzike, sve lepote pesama i kola, izvorne muzike i strane muzike. Gosti posebno vole domaće pesme ali i popularne strane hitove. Svaka vaša želja za bilo kojom pesmu će biti ispunjena na najbolji način jer je naš orkestar odlično svira svaku pesmu i svako kolo.

Trubački orkestar

Orkestar najboljih trubača za vas će učiniti sve da vi i vaši gosti se zadovoljni provedete na proslavi, da se proveselite i da uživate na najbolji način uz vrhunsku svirku trubačkog orkestra.

Naš orkestar je nagrađivan na više takmičenja i ponosni je pobednik Guče će vama i vašim najmilijima, rodbini i prijateljima svirati sve pesme koje poželite.

Najbolji trubači u Srbiji, orkestae Marka Danića u Obrenovcu svira u restoranima, hotelima, na svim mestima gde se pravi veselje. Uvek ćete uživati uz vrhunsku trubačku muziku, uz najbolju svirku jer naš orkestar koji postoji više od 20 godina je stekao ogromno iskustvo u sviranju trubačkih pesama kao i poseban osećaj da sa žarom, srčano sviramo sve pesme koje vi i vaši gosti poželite da čujete.

Najbolji orkestar trubača je vama na raspolaganju

Možete da nas pozovete da dočekujemo goste, da sa svatovima idemo po mladu, pratimo svadbenu povorku, sviramo ispred ispred opštine, crkve i manastira kao i u svadbenoj sali u kontinuitetu po pola sata ili u pauzama kada se glavni muzički orkestar odmara od sviranja.

Naravno nama je glavni cilj da u potpunosti ispoštujemo sve vaše želje i planove tako da uvek možete da od nas očekujete maksimalnu saradnju i zadovoljenje vaših muzičkih želja.

Kada se mladenci na izlasku sa venčanja sa svatovima vesele i igraju, uhvate u kolo uz najbolju muziku vrhunskog trubačkog orkestra koji je spreman da u potpunosti vama izađu u susret i da svaka vaša muzička želja bude ispunjena. Svako kolo koje poželite biće odsvirano sa najvećim žarom i sa najlepšom vedrinom. Uz orkestar Marka Danića ćete vi i vaši gosti uživati u svakom trenutku veselja.

Naš orkestar postoji više od 20 godina sa iskustvom u nastupima na mnogobrojnim koncertima, na televizijama i takmičenjima. Pobednici smo festivala u Guči, ponosimo se našim nastupom emisiji Žikina šarenica koju odlikuje negovanje kulture Srbije a takođe i popularnoj emisiji Parovi gde je uživo naš nastup videlo više miliona ljudi. Možete pogledati na našem sajtu kako to izgleda kada trubači ulaze u parove i sviraju najlepšu muziku za sve prisutne.

Naš trubački orkestar ne samo da će zadovoljiti vaše muzičke želje nego ćemo i svojim nastupom ulepšati svaki trenutak vašeg veselja. Orkestar Marka Danića vama kao slavljenicima ili organizatorima proslave može da ponudi tri vrste uniforme u kojima trubači dolaze da sviraju na veselju. To su ležerna odeća (farmerke i majice – gde imamo iste majice sa natpisom trubači), druga varijanta jeste elegantna odeća, svečane pantalone, sako i košulja zavisnosti od godišnjeg doba i naravno za ljubitelje narodne muzike i narodnog stila tu je narodna nošnja. Posebno je popularno kada trubači u narodnoj nošnji dolaze na narodno veselje i uz zvuke trube, poznatih kola i najlepših pesama označavaju početak veselja.

Naš orkestar možete kontaktirati u bilo kom trenutku i mi ćemo vam odmah odgovoriti kako bi smo se sa vama dogovorili o vremenu i datumom dolaska kao i o redosledu koji ste planirali, pesama koje želite da se sviraju u kom trenutku. O svim ostalim stvarima koje vas zanimaju nas možete pitati a mi ćemo sa zadovoljstvom odgovoriti. Pozovite nas ili pošaljite poruku putem sms-a, Viber-a ili Whatsapp-a i očekujte odgovor odmah.