Trubači Beograd sa mladom
21. јун 2021. Beograd trubači

Veselja uz trubači Barajevo

Trubači u Barajevu sviraju vrhunski, kvalitetnu muziku kakvu vi najviše volite da slušate a proslavili smo se pobedom na festivalu trubača u Guči i možemo da se pohvalimo nastupima na koncertima poznatih estradnih umetnika. Nastupali smo u i na televiziji uživo rijalitiju Parovi kao i u emisiji Žikina šarenica. Bilo da se radi o veselju tipa venčanja, proslave punoletstva, godišnjice braka ili nekim drugim povodom, trubači Marka Danića su pravi izbor za svaku sretnu priliku. Ne propustite da vaše gosti i Vi uživate i srećnom događaju uz najbolje trubače Srbije – pozovite orkestar Marka Danića i veselite se do kasnih večernjih sati.

Trubači Beograd sa mladom

Sviramo najbolju trubačku muziku u Beogradu i dolazimo u sve opštine Beograda. Trubači po vašem pozivu dolaze u Barajevo i u restoranu ili svečanoj sali trubači sviraju kao faktor iznenađenja ili kao u napred najavljeni orkestar. Kada planirate da napravite veselje budite sigurni da izborom našeg trubačkog orkestra nećete pogrešiti jer više puta nagrađivani trubački orkestar je bio i ostao najbolji izbor za vaš srećan događaj.

Naš orkestar sastoji se od 10 članova i postoji više od 20 godina. Naši članovi sviraju trube od najmlađih godina i garantujemo da ćemo na vašim srećnim događajima gostima upriličiti pravo zadovoljstvo i da ćete vi skupa uživati uz vrhunsku kvalitetnu trubačku muziku.

Kada je u pitanju repertoar pesama koje imamo i koje pesme naši trubači sviraju, budite sigurni da je naš repertoar najveći u Srbiji i da možete od nas poručiti bilo koju pesmu koju želite vi i vaše gosti. Sigurni smo da ćete biti u potpunosti zadovoljni kvalitetom muzike i raznovrsnošću jer sviramo sve pesme i kola od starih izvornih pesama pa sve do nove najmodernije muzike.

Sve što poželite mi ćemo za vas svirati i vašim gostima u pričiniti vrhunsko zadovoljstvo uz trubačku muziku i najlepša kola i najpopularnije pesme.

Orkestar trubača Marka Danića ima glavni cilj da svi gosti budu zadovoljni i zbog toga smo odlučili da u potpunosti prilagodimo naš nastup vašem veselju.

Naši trubači mogu nastupati obučeni u elegantno odelo, modernu ležernu odeću sa majicama i farmerkama ili u narodnoj nošnji.

Trubači Marka Danića u Beogradu i svim ostalim mestima kao što su Obrenovac, Barajevo, Palilula, Voždovac sve beogradske opštine, nastupaju i izazivaju pravu pažnju nastupom i kvalitetnim trubačkim pesmama.

Sviramo sve pesme koje želite a možete nam napraviti i spisak pesama sa redosledom kada koju pesmu treba da sviramo i mi ćemo se striktno držati vašeg rasporeda. Takođe možete prepustiti nakon toga i gostima da oni po svojoj želji naručuju pesme koje žele da čuju.

Kao profesionalan trubački orkestar, obraćamo pažnju na sve pa ukoliko postoji neka pesmu koju ne želite da se naručuje na vašem veselju unapred nam možete reći kako tu pesmu ne bi smo svirali ako neki gost zatraži.

Sviramo na veseljima širom Srbije kao i zemalja okruženja – Bosna, Hrvatska, Slovenija, Crna Gora, Makedonija a takođe i u evropskim državama i gradovima u kojima žive ljudi sa prostora Balkana. Našim radnicima u inostranstvu uvek je bilo uživanje kada čuju trubače pa nas mnogi pozivaju i kada dođu u svoju rodnu Srbiju i tu žele da upravo naprave svoje srećan događaj.