Trubači na crkvenom venčanju
07. феб 2022. Beograd trubači

Veselje uz Trubači Mladenovac

Uz trubače se čaša podiže, nazdravlja, pije vino i veseli jer trubači su oduvek bili i ostali orkestar koji se najradije poziva na sve vrste veselja u Beogradu. Zato su trubači Mladenovac najbolji izbor da vaše veselje prođe u savršenom redu i da sve bude onako kako ste vi zamislili.

Orkestar smo koji je nastupao sa najvećim estradnim umetnicima, na mnogobrojnim koncertima i festivalima. Osvajamo nagrade na festivalima trubača, iz godine u godinu pobeđujemo u Guči. Uz trubači Mladenovac, veselje je uvek ono pravo a orkestar najboljih umetnika trubačke muzike je spreman da na vašem slavlju svira muziku po vašoj želji, po izboru vas i vaših najdražih.

Sa repertoarom koji broji preko 2.000 pesama i kola sigurni, smo da će svi vaši gosti biti zadovoljni i da ćete vi uživati u svakom trenutku slavlja.

Mladenovac voli trubače

Svi gosti na vašem slavlju biće oduševljeni kvalitetom izvođenja trubačke muzike. Nakon svih ovih godina, sa iskustvom koje traje više od dve decenije, možemo reću da je svako veselje na kome smo nastupili postalo događaj o kome se priča.

Trubači kod manastira

Uz nastup najboljih trubača gosti se odmah hvataju u kolo – zato postoji izreka da truba diže nogu igraču. Članovi našeg orkestra su umetnici o kojima svi govore, koje pozivaju najveće televizije a nastupi u najpopularnijim TV emisijama dokazuju naš kvalitet.
Navešćemo neke – Žikina Šarenica na Radio televiziji Srbije, nastup pred milionskom publikom u rijalitiju Parovi na Happy televiziji, nastup na novogodišnjem programu televizije O-kanal.

Pozivom trubači Mladenovac vaše slavlje postaje mesto sa najboljim provodom.

Iz dana u dan, iz godine u godinu, nastupima na svim vrstama veselja, od veridbi, krštenja dece, venčanja, svadbenog veselja, godišnjica braka i mnogobrojnih privatnih i poslovnih slavlja trubači Mladenovac sa najvećim zadovoljstvom ostvaruju sve vaše želje.

Najbolja muzika po vašem izboru

Bilo da volite domaću ili stranu muziku, narodne ili zabavne pesme, najnovije estradne hitove iznenadićete se koliko vaše omiljene pesme odsvirane na trubi odlično zvuče.

Najbolji majstori trube koji trubu sviraju još od najranijeg detinjstva, mogu se pohvaliti pobedama, nagradama i medaljama osvojenim na mnogobrojnim takmičenjima.

Ako želite da vidite naše nagrade, pokazaćemo vam našu vitrinu sa peharima ali najveće nagrade za nas su osmesi na licima vaših gostiju. Atmosferu da su gosti opušteni i spremni da se vesele, naš orkestar sa lakoćom postiže vać nakon prve pesme.

Pozovite najbolje trubače

Sve što je potrebno je samo da nas pozovete, da nam kažete datum i vreme kada želite da trubači Beograd nastupe i da vrhunskim izvođenjem pesama i kola doprinesu lepoti vašeg slavlja.

Trubači prate svatove kada se dočekuju gosti, odlazi po mladu, kada se prate svatovi. Uz trubače veselje postaje ono pravo – događaj o kome se priča u celom kraju, događaj koji u srcima gostiju ostaje sačuvan dugi niz godina.

Ako želite da vas veselje bude najbolje, da na vašem slavlju nastupi orkesar majstora trube o kojima priča cela Srbija, pozovite nas na broj telefona i recite spisak pesama koje najviše volite. Mi će vam pomoći da napravite listu sa redosledom koji će na slavlju ostvariti najbolji efekat i svi biti srećni.

Nastup na televiziji

Iskustvo duže od dve decenije

Radost koju naša muzika stvara na slavljima, prepričava se godinama a bračni parovi sa uživanjem pokazuju video sa venčanja svim svojim prijateljima i rodbini.

Nama je raspoloženje vaših gostiju najvažnije. Zato su trubači na raspolaganju vama da u bilo kom trenutku svadbenog slavlja, kad procenite da atmosfera posustaje, pozovete naš orkestar da sa nekoliko pesama atmosferu zagreju do usijanja. Veselja na kojima nastupaju trubači traju do kasno u noć. Svi gosti su srećni i zadovoljni, rado se dele fotografije i snimci sa veselja na društvenim mrežama. Svi koji vas znaju biće oduševljeni odličnim slavljem koje ste priredili a goste će vam se zahvaljivati jer ste ih pozvali na odličan provod.
Ljubav prema trubi oseća se svakim tonom odsviranom na ovom savršenom instrumentu koji je osvojio srca mnogih ljudi, koji podiže atmosferu i iznajmljuje najlepše emocije.

Uživaćete na vašem slavlju uz najbolje trubače

Pozovite naš orkestar da u tačno dogovorenom trenutku nastupimo i uznnajbolju muziku svi gosti budu srećni i zadovoljni. Javite nam se i uživajte na veselju uz najbolje trubače.