09. авг 2020. Privatna veselja, Venčanja

Vrhunski trubači Negotin

U Negotinu na svakoj vrsti proslave, na svakoj svečanosti čuje se zvuk trubačke muzike jer truba je bila i ostala najbolji instrument koji čini svako veselje svečanim, koji goste i domaćine dovodi do vrhunca zadovoljstva. Uz muziku uživo najboljih trubača za slavlja, orkestar Marka Danića svira za vas i za vaše goste u Negotinu najlepše pesme koje možete da poželite.

Pozovite najbolje trubače Negotin

Orkestar trubači Negotin će po vašem pozivu biti u pravom trenutku na dogovorenom mesto i svirati pesme trubačke muzike koje vi i vaši gosti najviše volite da slušate. Mi znamo muziku uz koju najviše volite da se veselite jer uz trubu i orkestar Marka Danića će vaša očekivanja i vaše zadovoljstvo ispuniti najlepšim trubačkim pesama.

Orkestar koji svira najbolju trubačku muziku upravo jeste orkestar Marka Danića koji pričinjava vama i vašim gostima zadovoljstvo i veselje uz najveće hitove sa našeg repertoara. Naš repertoar broji preko 1.500 pesama i kola. Pozovite naš orkestar trubači Negotin da na vašem veselju pokažemo koliko dobro trubači sviraju.

Naše iskustvo je veliko, svirali smo na svim vrstama svečanosti u zemlji i u inostranstvu. Znaju nas svi i svi nas pozivaju na svoja veselje. Mnogi nas gosti slavlja preporučuju svojim prijateljima jer ko jednom čuje kvalitet trubačkog orkestra Marka Danića, taj nas uvek poziva i na druge vrste svečanosti.

Preporuka našeg orkestra od strane onih koji su nas čuli uživo je najbolja reklama i mi se ponosimo kada nas gosti ili domaćini preporuče svojim prijateljima i rodbini.

Orkestar sa više od 20 godina iskustva

Orkestar Marka Danića postoji više od 20 godina i sa velikim iskustvom možemo reći da smo proputovali celu Evropu kao i Srbiju uzduž i popreko, svirajući na svim vrstama svečanosti, slavljima kao što su proslave venčanja, svadbe, punoletstva, veridbe i ostala veselja, bilo da su privatna ili poslovna, orkestar Marka Danića je gostima i domaćinima pričinio pravo zadovoljstvo vrhunskim kvalitetom pesama, najboljom trubačkom muzikom.

Mi smo orkestar koji je idealan za svaku vrstu proslave. Pozovite nas i uživajte jer sa nama veselju nikad nema kraja. Oganizacija veselja uz trubače dobija potpuni smisao i vi ćete u bilo kom trenutku uživati uz najbolji orkestar trubača Negotin.

Trubači koji dolaze po vašem pozivu su najbolji orkestar Marka Danića.

Naš orkestar najavljuje iznošenje torte pred goste i nema boljeg orkestra od nas. Pozovite nas putem viber-a ili telefona, sms ili whatsapp. Na sve načine možete s nama stupiti u kontakt a mi ćemo u bilo kom trenutku koji vama odgovara doći na vaše veselje.