14. апр 2020. Некатегоризовано

Vrhunski trubači Požarevac za sva Vaša slavlja

Svako od nas ima onu pozitivnu tremu pred bitan događaj. Neki planiraju mesecima unapred, dok drugi do samog dana proslave nisu sigurni šta žele. U koji god grupu ljudi da spadate, znajte da najjača podrška čeka na vas, vaš poziv rešiće sve nedoumice i možete mirno dočekai vaše goste, jer znate da najbolji trubači Požarevac će takođe doći i učiniti veliko iznenađenje na radost vas i vaših najmilijih.

Trudili smo se tokom godina da usavršimo sve pesme, najbolje izvedemo i nove hitove. A to nam polazi za rukom jer Marko Danić kao glava trubačkog orkestra, i svi članovi profesionalci čine maksimum da svako slavlje protekne uz najbolje pesme.
Za vaša slavlja i sve događaje u Požarevcu kada želite da dokažete sebe kao pravog domaćina i slavljenika, imamo spreman repertoar shodno slavlju koji proslavljate. Liste gotovih po najboljem redoledu pesama čekaju da odaberete i najbolja žurka može da krene.
Mnogi su oklevali i svoje slavlje proslavili prosečno kako i drugi pre njih, ali samo najbolji znaju da odaberu najbolje muzičare, najbolje trube, a mi smo nagrađivani godinama za redom kao najbolji izvođači, ponaosob svaki naš član i sam Marko Danić kao najbolja truba Srbije.

Mi znamo da najbolje iznesemo pesmu koju volite, da ponovo uživate u omiljenim melodijama narodne muzike, da oživimo stare neponovljive hitove, sa našim trubama osetite nove hitove zabavne muzike, obradujte i iznenadite sve prisutne sa najboljim trubačima ne samo u Srbiji nego i šire, pa i celoj Evropi.

Sigurni smo da ste već čuli naše trube. Jedinstven zvuk ovih limenih instrumenata u našim rukama dopire najdalje. Verovatno ste već bili na slavljima u Požarevcu gde smo nastupali, tamo gde ste se osećali sjajno, da to su bile naše trube. Ili imate omiljenu pesmu poznatih pevača naše estrade gde se čuju trube, to je sigurno bio Marko Danić ali toga niste bili svesni.

Danas imate mogućnost da pored sebe imate najbolje trubače, i da se osetite isto kao te poznate ličnosti na svojim nastupima, ubudite pobednici kao što smo i mi najbolji trubači Srbije.