Trubački orkestar
15. феб 2021. Valjevo trubači

Vrlo povoljni trubači Valjevo za svadbe, veselja, rođendane, punoletstva

Najbolji trubači Valjevo, orkestar za veridbe, krštenja, svadbe, proslave, punoletstva.

Nema slavlja bez trubača Marka Danića u šta se lako možete uveriti kad nas pozovete na 0656594508. Naš trubački orkestar rezultat je marljivog rada i uvežbavanja do perfekcije što nas svrstava u najbolje orkestre trubača u Srbiji. Nagrade u priznanja koje smo dobili za nas su pokazatelj da i najveći festival trubačke muzike Guča nagrađuje naš trud i vrhunsko izvođenje muzike.

Možete nas kontaktirati i rezervisati naš dolazak na vaše slavlje

Ako vam treba iskusan trubački orkestar, možete nas kontaktirati na 0656594508 jer mi rado dolazimo u Valjevo na poziv i u mesta u okolini Valjeva kao što su Mionica, Ljig, Osečina, Ub, Lajkovac i sva sela u kojima organizujete proslavu.

Samo velika ljubav prema trubačkoj muzici nas je podstakla da postanemi najbolji trubači čiji kvalitet prepoznaju i TV urednici što dokazuje naš nastup u Žikinoj Šarenici ali i popularnom rijalitiju Parovi.

Trubački orkestar

Slavlja kao što su veridbe svadbe, momačko veče, punoletstva, proslave, mature, krštenja će biti nezaboravan provod uz najbolju muziku. Mi smo trubači u koje se možete pouzdati uvek tačni i uz poštovanje dogovora.

Imamo repertoar od 2000 pesama

Potrudićemo se da ispunimo svaku vašu želju. Dolazimo u Valjevo po dogovoru i za vas ćemo svirati najbolju muziku. Svaki trenutak za ćemo ulepšati vrhunskom muzikom, izvođenjem pesama kao što narodne, zabavne, starogradske, moderne, pesme sa estrade. Najbolji trubači Valjevo sviraju sa zadovoljstvom veridbe, krštenja, rođenja dece i punoletstva.

Svi nas ljudi rado pozivaju a mi ispoštujemo maksimalno svaki dogovor. Pozovite nas na 0656594508 i trubački orkestar je spreman za nastup kod Vas.

Naš orkestar postoji 20 godina, iza nas stoji ogromno iskustvo i velika ljubav prema muzici uz želju da vaše slavlje učinimo događajem i kome se priča. Mi volimo naš posao i uživamo da pozitivnu energiju prenesemo na vaše goste i slavljenike.

Garantujemo dobar provod

Zato smo mi orkestar trubači Valjevo, bend koji garantuje dobar provod. Marko Danić kao vođa benda će se sa vama dogovoriti oko svih detalja i sa sadovoljstvom organizovati nastup na veselju. Dolazimo na svaki vaš poziv da uveličamo veselje. Naš orkestar gostuje u mnogim gradovima srbije i inostranstva!

Uvek stižemo u tačno vreme po dogovoru na vaše slavlje. Uz našu muziku možete uživati i naručivati pesme iz najvećeg repertoara koji broji 2000 pesama i kola.

Trubački orkestar Marka Danića je uvek spreman za vaš poziv, možete nas kontaktirati na 0656594508 u bilo koje doba dana. Najbolji i iskusan trubački orkestar, trubači Marka Danića vama su na usluzi za svako veselje.

Sa sadovoljstvom čekamo vaš poziv!