Trubači za veselja
28. јун 2020. Svadbe, Veselja

Za trubače je najvažnije da se gosti odlično provode

Trubači žele da svi na veselju budu zadovoljni i zato provode dosta vremena trudeći se da na najbolji način izvežbaju i odsviraju svaku pesmu koju od njih gosti ili domaćin poželi da čuje. Trubači za veselja veoma dobro znaju narodne običaje i shodno tome vaše veselje će biti događaju koji i sa muzičke strane u potpunosti odgovara vašem kraju.

Veselje će biti prepoznatljivo i po svemu, kao po muzici, pesmama, kolima i mnogim drugim običajima. Najbolji muzičari koji čine naš orkestar, trubači koji trubu sviraju od najranijeg detinjstva, spremni dočekuju kumove, goste rodbinu i prijatelje. Sa svatovima sledi odlazak po mladu. Trubači sviraju kod opštine, kod crkve. Sviraju se kola i pesme koje najviše želite. Kad naš orkestar trubača dođe u vaš kraj odeveni u elegantnu ili u narodnu nošnju po vašoj želji, svi se okreću prema trubačima koji odmah počnu da sviraju pesme koje ste vi naručili unapred. Veselje uz trubače je ono pravo što svi najviše žele i očekuju. Trubači za razliku od mnogih drugih muzičara se kreću sa svatovima, trubačima ne treba ozvučenje niti struja da bi mogli da sviraju a zvuk trube čuje se nadaleko.

Trubači dolaze u svaki grad i svako mesto

U svakom gradu Srbije trubački orkestar Marka Danića sviraju sve što vi poželite. Svirajući najlepše pesme i hitove domaće i strane muzike i čine da se gosti osećaju veselo, srećno. Kad na vašem veselju trubači dođu i sviraju sve ono što gosti požele možda se nekad pitate da li bi ste vi želeli da se baš sve pesme koje gosti požele da čuju i odsviraju. Da li ima neka pesma kojoj nije mesto na vašoj svadbi, koja bi nekog uvredila na nacionalnoj ili verskoj osnovi a zbog koje bi se neko osećao neprijatno. Zato trubači sa vama napred se dogovore da li postoji neka takva pesma i tu pesmu od gostiju trubači neće prihvatiti da sviraju a gostu će reči da ta pesma nije na spisku pesama domaćina ili nešto drugo.

Najveći repertoar pesama i kola

Naš orkestar svira najlepša kola i pesme koje poželite i sa sigurnošću možemo da tvrdimo da ćete uz našu trubačku muziku uživati do zore. Trubači podižu atmosferu na veselju i sviraju čim primetite da gosti prestaju da se vesele, čim vidite da veselje malo utihne, trubači tu ulaze i podižu atmosferu da se svi vesele i igraju.

Zato pozovite trubače Marka Danića jer kao što znate mi smo raspoloženi za svaki dogovor i u svakom trenutku sa nama možete postići najbolje uspehe na veselju. Pozivite nas telefonom, Viber porukom ili WhatsApp porukom.