04. јун 2020. Beograd trubači, Svadbe

Zvuci najbolje trube se šire Beogradom

Svi znamo koliko muzika utiče na svako veselje. Kada smo među prijateljima, kumovima, na bilo kom mestu, muzika je gotovo neizbežna uvek. Zato je bitno kako ćemo je doživeti, kako ćemo je slušati, jer ona svojom energijom može popraviti sve druge i nedostatke ili uveličati bilo koji događaj.

Najbolji trubači u Srbiji

Marko Danić je najbolji trubač u Srbiji, njegova truba čula se i dalje, po svim gradovima Evrope i naravno u Beogradu se uvek najbolji zvuk truba čuje od Marka Danića. A njegov orkestar trubača na daleko je poznat, a još lepše nagrade uslede kada svi zasviraju omiljene i najbolje hitove, pesme koje mogu svaki događaj da dovedu do vrhunca radosti.

Zato smo mi tu, najbolje trube Srbije. Narodne pesme su posebno veličanstvene iz naših zlatnih truba, zabavna muzika je uvek poželjna kada je čujete na naš način, kroz trube. Dovoljno je i da poželite da čujete instrumentale, čak i strana popularna muzika zvuči fenomenalno kada najbolje trube ispuste svoje prodorne tonove.

Zabava za pamćenja

Ovakve zabave za pamćenje sada možete imati i u svom domu, na svom venčanju, pozvati sve prijatelje na proslavu svog dana rođenja, obradovati sve kolege u firmi, svojoj porodici upriličiti nezaboravne trenutke u spletu najboljih pesama koje smo pripremili za sve vaše proslave, a vođeni velikim iskustvom tokom duge karijere.

Ljubav prema pesmi uvek pokazujemo kada god nastupamo. Nije bitno da li je pred nama mala grupa, porodica ili velike proslave, sa istim žarom svaka pesma zvuči kao kada smo na saborima u Guči osvajali nagrade. Zato smo i osvajali takve nagrade i priznanja, a među najdražima su nagrada za najbolje izvedene pesme, titula najpoželjnijeg trubačkog sastava i trubači koji imaju najviše posetilaca kada nastupaju.

Osim takmičarskih nastupa, sa poznatim estradnim ličnostima išli smo na turneje, obilazili sve gradove Evrope. Tv i radio emisije, kao i razni zabavni programi uključujući i rijaliti programe, čuli su i uverili se u naš kvalitet izvođenja.

Zašto ne biste i vi bili najbolji među najboljima, samo je potreban jedan kontakt sa najboljim trubačima u Srbiji i ne morate više brinuti kako će na vašem slavlju biti. Jer sa nama samo najbolji provod je zagarantovan, sa najboljim trubama i višestruko nagrađivanim Markom Danićem, najboljim trubom Srbije.